Avui he dit “Visca els Estats Units!”

Què fort! Oi? No creia que ho pogués arribar a dir mai, però avui ha estat el dia. He anat al cinema i he vist Death Proof de Quentin Tarantino i he sortit surant, com quan em vaig baixar del Dragón Khan aquest estiu, per primera vegada a la vida. I la frase se m’ha escapat al final de la projecció.

Si sou devots del mestre no us la deixeu perdre en pantalla gran, que val la pena.

[@more@]

Quant a banalista

Tinc una espina clavada al peu i no me la puc treure, el que penso mentre ho intento, després ho escric al Dietari Banal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Avui he dit “Visca els Estats Units!”

 1. Carquinyol diu:

  Home noi, si l’haguèssis dit a l’estil Aznar doncs seria per a preocupar-se, però els Estats Units igual que totes les coses del món te les seves coses bones i les seves coses dolentes, així que tampoc penso jo que hagis comés cap pecat, així que tranquil que el que vosté pateix té cura… 😛

  PS: Vigila un dia no surtis dient “viva ecspaña!!”

 2. Laprí diu:

  Jo ho sento molt, però per molt que m’agradi alguna cosa dels EEUU, mai no diria això, en tot cas podria dir “visca aquesta persona dels EEUU” però mai el que tu has dit.

  P.d.: No t’han entrat efectes secundaris de dir això? xD

 3. Hauries de conèixer una amiga meva. Segur que ja ha anat a veure la pel·li. Jo la vaig acompanyar a l’estrena d’una de zombis i d’una noia que té metralladora en comptes de cama, en què també hi col·laborava el Tarantino. I per què no ho podem dir “visca els EEUU”?? Deixem-nos de punyetes i de generalitzacions. Els EEUU no són només Bush. Pel que fa al missatge que ens has deixat al bloc: No comparteixo el funcionament del que tu has anomenat “blocosfera”, si et refereixes a que et deixin missatges perquè et dediquis a escriure obscenitats vàries o perquè sabotegis el correu dels que han escrit alguna cosa recentment.Crec en la qualitat i he comprovat que no té res a veure amb la popularitat. Potser és cert allò de que la fama puja al cap. Des de la nostra modesta sortida d’emergència, el concurs no és res més que un altre article literari (o no te’n sembla?). Si algú hi vol participar no hi ha cap problema. Les crítiques no ens espanten pas, ens motiven. I som bones fent-ne. Fins aviat!

Els comentaris estan tancats.