Un iPod Shuffle gratis

El Grup 62 edita una nova col·lecció de llibres de butxaca anomenada labutxaca. Comprant 8 volums et regalen un iPod Shuffle d’1 GB. Si pensàveu en comprar-ne un, aneu a la llibreria i, preu per preu, tindreu 8 llibres més que abans.

En la meva tria he inclòs la Història de Catalunya del Toni Soler, força amena i àdhuc divertida.

[@more@]

Quant a banalista

Tinc una espina clavada al peu i no me la puc treure, el que penso mentre ho intento, després ho escric al Dietari Banal.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Un iPod Shuffle gratis

  1. XeXu diu:

    Ei, estan molt bé aquests llibres de labutxaca, estan força ben traduïts, trobo, jo en llegeixo un ara. Ja em miraré això de l’iPod. Ah, i el llibre del Soler el vaig llegir fa força anys, i el vaig trobar divertit i interessant també.

  2. Efe diu:

    Jo l’altre dia me’n vaig comprar un. Si algú m’explica perquè em cal urgentment un iPot, vaig ara i me’n compre els altres set.

  3. Alepsi diu:

    Culló… si ho arribo a saber…. ara ja me n’han regalat un (no és Ipod, però en fa la funció). Lo dels 8 llibres, hagués estat un problema, ja no em caben els que tinc a casa…. :s

Els comentaris estan tancats.